За нас - Audio Vandal

Отиване към съдържанието

За нас

Това е най-трудната част от сайта ни, особено когато трябва да кажем нещо сами за себе си, защото не ние, а вие сте хората, които обикновено го правят. Вие сте ни стимулирали да изградим това, което сме. Много е трудно да опишем с какво точно се занимаваме, защото можем да направим всичко.
Основната ни дейност е ремонт на високоговорители - с това започнахме през 2000 година. Същевременно правихме опити за работа с фибро стъкло, различни бои и екзотични покрития, като карбон и кевлар. Днес сме усъвършенствали уменията си и сме способни да създаваме интересни проекти почти във всяка сфера. В нашата галерия ще намерите част от проектите, с които сме се  преборили успешно. Те са в различни области - някои са малки, други големи, но, както казахме, можем да направим всичко.
В шоу-рума ще видите продуктите, които предлагаме, те са изцяло Български, произведени от нас. Под тях ще намерите тяхното описание и видео, в което показваме как и за какво се използват.
В частта с уроците ще откриете видео уроци не само за нашите продукти, а също и за различни неща, които сме направили или открили; неща които сме сметнали, че могат да ви бъдат полезни и не искаме да пазим само за себе си.


Назад към съдържанието