Blog - Audio Vandal

Отиване към съдържанието

Notice: Undefined index: title_heading_tag in /home/audiovan/public_html/res/x5engine.php on line 685

Notice: Undefined index: title_heading_tag in /home/audiovan/public_html/res/x5engine.php on line 685
< class="imPgTitle" style="display: block;" itemprop="headline">Какво е EMMA
Audio Vandal
Публикувано от в EMMA ·
Tags: EMMA
EMMA (Европейска Асоциация за Мобилни Медии) се е родила с идеята да се създаде еднакво ниво за оценяване на състезания за качествен звук и монтаж на аудио системи в Европа и да се обединят разнообразните правилници за оценяване по целия континент. ЕММА има своите корени в Американската IASCA, която е първата организация, разработила правилник за оценяване на състезания по качествен звук (SQ). Всички основни правила са базирани именно на него.
ЕММА е ръководна асоциация на националните организации по целия свят и е отговорна за ежегодното международно обучение на главни съдии, стандартизирането на правилника, дисковете за оценяване и разпространението на всяка важна информация относно (SQ) състезанията.
ESPL също е част от състезателните сесии на ЕММА. Целият опит, натрупан през годините от всички национални организации и от евро финалите, е използван при създаването на правилник, който да бъде безпристрастен, лесен за разбиране и следване от състезаващите се.
EMMA Racing е трибуна за тунинговани автомобили с озвучителни системи, които да се състезават по общи правила, за да се излъчи Европейски шампион не само по звук, но и по общо представяне на автомобила. За съжаление тази категория не се провежда в България поради липсата на автомобили, които да участват в нея.Гласуване: 5.0/5
Назад към съдържанието